Reserveringsbeleid

Reserveringsbeleid Kunstkamer Utrecht

 1. Optieregeling
  De Kunstkamer stelt je in staat om voor een periode van 1 week een optie te nemen. Na een week vernemen we graag per mail of de optie kan worden omgezet in een reservering of dat je afziet van reservering. Als we na een week niets hebben vernomen, gaan we ervan uit dat de optie niet wordt omgezet in een reservering.
 2. Annuleren en wijzigen
  De Kunstkamer biedt je tot 5 werkdagen voorafgaande aan de reserveringsdatum de mogelijkheid om de reservering te annuleren. Bij een annulering binnen 5 werkdagen wordt het gehele offertebedrag in rekening gebracht. Indien de reservering via een tussenpersoon tot stand komt, bijvoorbeeld World Meetings of Meeting Select, geldt een annuleringstermijn van 10 werkdagen.Wijzigingen kunnen tot 2 werkdagen voor de reserveringsdatum, per mail, worden doorgeven.
 3. Wijzigen van het aantal deelnemers
  Uiterlijk 48 uur voor de reserveringsdatum ontvangen we graag het definitieve aantal deelnemers. Dit aantal is dan uitgangspunt voor de facturatie.
 4. Verzetten van de reserveringsdatum
  Verzetten van de reserveringsdatum is mogelijk. Bij verzetten brengen we € 25,- administratiekosten in rekening.
 5. Factuurgegevens en betalingstermijn
  In verband met de facturatie ontvangen we graag vóór de reserveringsdatum de benodigde gegevens. Als we deze gegevens ná de reserveringsdatum ontvangen, dan brengen we € 25,- administratiekosten in rekening. De Kunstkamer hanteert een betalingstermijn van 30 dagen, dan wel anders overeengekomen.
 6. Dagdelen
  Je kunt de Kunstkamer per dagdeel huren. Een dagdeel duurt 4 uur, met een uitloop van een half uur. Hierbij onderscheiden wij 3 dagdelen:

  • De ochtend: van 08.30 uur tot 13.00 uur
  • De middag: van 13.00 uur tot 17.30 uur
  • De avond: van 17.30 uur tot 21.30 uur

  Mocht de bijeenkomst langer duren dan de gereserveerde dagdelen dan kunt u, na overleg en o.v.b. van beschikbaarheid, de ruimte toch langer gebruiken. In dit geval berekenen wij € 35,- per half uur.