Reserveringsbeleid

Reserveringsbeleid Kunstkamer Utrecht

  1. Optieregeling
   De Kunstkamer stelt je in staat om voor een periode van 1 week een optie te nemen, tenzij we daar andere afspraken over hebben gemaakt. Na een week vernemen we graag per mail of de optie kan worden omgezet in een reservering of dat je afziet van reservering. Als we na een week niets hebben vernomen, gaan we ervan uit dat de optie niet wordt omgezet in een reservering. Voor opties en reserveringen via boeking platforms of tussenpersonen gelden andere afspraken.
  2. Annuleren en wijzigen
   De Kunstkamer biedt je tot 10 werkdagen voorafgaande aan de reserveringsdatum de mogelijkheid om de reservering te annuleren. Bij een annulering binnen 10 werkdagen wordt het gehele offertebedrag in rekening gebracht. Indien de reservering via een boeking platform of een tussenpersoon tot stand komt, geldt tevens een annuleringstermijn van 10 werkdagen. Wijzigingen in het overeengekomen aanbod kunnen tot 2 werkdagen voor de reserveringsdatum per mail worden doorgeven. Ook eventuele dieetwensen ontvangen we per mail graag uiterlijk 2 werkdagen voor de reserveringsdatum.
  3. Definitieve aantal deelnemers
   Uiterlijk 2 werkdagen voor de reserveringsdatum ontvangen we graag het definitieve aantal deelnemers. Dit aantal is dan uitgangspunt voor de facturatie.
  4. Inplannen ruimtes
   Op basis van het aantal gasten bepaalt de Kunstkamer uiteindelijk de definitieve verdeling van de ruimtes. De aangeboden ruimte kan dan ook afwijken van de ruimte die in de offerte is vermeld, maar is dan altijd in oppervlakte gelijkwaardig of groter. In alle andere gevallen nemen we eerst contact met je op.
  5. Dagdelen
   Je kunt de Kunstkamer per dagdeel huren. Een dagdeel duurt 4 uur, met een uitloop van een half uur. We onderscheiden 3 dagdelen:

   • De ochtend: van 08.30 uur tot 13.00 uur
   • De middag: van 13.00 uur tot 17.30 uur
   • De avond: van 17.30 uur tot 21.30 uur

   Mocht de bijeenkomst onverwacht langer duren dan gepland dan berekenen we € 35,- per extra half uur. Natuurlijk in overleg en afhankelijk van beschikbaarheid.

  6. Factuurgegevens en betalingstermijn
   In verband met de facturatie ontvangen we graag vóór de reserveringsdatum de benodigde gegevens. Als we deze gegevens ná de reserveringsdatum ontvangen, dan brengen we € 25,- administratiekosten extra in rekening.De Kunstkamer hanteert een betalingstermijn van 30 dagen, dan wel anders overeengekomen