Alle kamers

Grachtenkamer

20 personen

De grachtenkamer is gelegen aan de voorkant van ons pand en biedt uitzicht op de Oudegracht en Oudaen. Door de grote glas-in-lood ramen zie je het leven aan de bekendste gracht van Utrecht aan je voorbij varen. De kamer heeft een warme sfeer, zithoek, eigen pantry met koelkast en Jura koffiemachine. Dit vergaderappartement is geschikt voor meerdere opstellingen tot maximaal 20 personen. Laat het ons weten en we richten de kamer graag naar wens voor je in!

Bekijk deze kamer

Oude keuken

20 personen

In elk huis is de keuken het hart. Zo ook in ons pand: de Oude Keuken. Deze ruimte heeft een fijne warme uitstraling met een kookeiland, gezellige zit en 12de eeuwse balken. Een heerlijke intieme huiselijke ruimte en fijne omgeving voor een geslaagde presentatie, training of overleg. Dineren na je bijeenkomst? Uiteraard leent deze ruimte zich daar uitstekend voor.

Bekijk deze kamer

Herenkamer

12 personen

We zijn trots op al onze vergaderappartementen. De herenkamer biedt echter iets bijzonders: zicht op de oude muur van stadskasteel Drakenburg. Hoe oud deze muur precies is weet niemand. De fundamenten zijn terug te leiden tot de 12e eeuw. Dat maakt ons pand het oudste stenen huis van Utrecht. En dat is bijzonder.

Bekijk deze kamer

Opkamer

10 personen

De opkamer is gelegen in het oude ‘voorhuis’ van stadskasteel Drakenburg. Van de middeleeuwen tot de 19e eeuw was de huidige voorkant aan de Oudegracht de achterkant van ons pand. Het voorhuis is kleiner en makkelijker verwarmbaar in de winter. De opkamer is met name geschikt voor intervisie en kringgesprek (10 personen) De kamer heeft een frisse huiselijke sfeer en opengewerkte kap zodat je de prachtige balkenstructuur ziet. In de eigen pantry vind je een koelkast met gekoelde dranken en de Jura zorgt de hele dag voor heerlijke verse koffies.

Bekijk deze kamer

Loft

60 personen

Onze grootste ruimte onder een indrukwekkende monumentale kap uit de 13e eeuw. Aan de voorkant heb je zicht op de Oudegracht en aan de achterkant kijk je op de Neude. Deze ruimte is 120 m² en heeft oude balken tot aan de ‘nok’ op 5 meter hoogte. De ruimte beschikt over een eigen pantry met dubbele koelkast en een zeer ruim buffet gedeelte. Voor de heerlijke verse koffie gedurende dag staan 2 Jura's ter beschikking. Onze Loft beschikt ook over een gezellige zit.

Bekijk deze kamer

Refter

12 personen

Refter betekent ‘eetkamer’ en het zou ons niet verbazen als deze ruimte in het verleden als zodanig dienst heeft gedaan. Deze kamer met een plafond van 13e -eeuwse balken is uitgevoerd in warme groene tinten. Vanuit de kamer heb je uitzicht op nog een monument in Utrecht: het oude postkantoor.

Bekijk deze kamer

Lobby

1+1=3

De Lobby is onze ontvangstruimte en grenst aan de grachtenkamer en de herenkamer. Het is een prettige ruimte met een gezellige zit en hoge bartafel waar we je graag ontvangen alvorens we je naar je vergaderappartement begeleiden en je je eerste koffie en/of thee aanbieden. Deze ruimte is ook te boeken samen met de Grachtenkamer en Herenkamer. Zo ontstaat er een exclusieve omgeving bestaande uit 3 ruimtes voor grotere groepen of break-out sessies. 1+1=3

Bekijk deze kamer