Eten en drinken

Bij de Kunstkamer kiezen wij voor lekker en duurzaam. Onze producten kopen wij waar mogelijk dichtbij en vers.

Vergaderarrangement

Vergaderarrangement: ons vergaderarrangement bestaat uit de hele dag verse koffie uit je eigen Jura machine, onbeperkt koud plat en bruisend water, vers fruit en iets lekkers bij de koffie.

Lunch

De Kunstkamer Utrecht verzorgt een heerlijke lunch met als basis 50% vega en 50% vlees/vis: Ruim belegde broodjes, heerlijke salade, fruit en biologische sapjes uit de koelkast. Onze lunch is natuurlijk ook volledig vegetarisch of vegan mogelijk. Dit is uit te breiden met een huisgemaakte soep. Wij werken zoveel mogelijk met regionale biologische producten. Dieetwensen? Vertel het ons en wij houden er rekening mee!

Borrel

Napraten na een inspirerende vergadering of training? Kunstkamer Utrecht verzorgt graag een ontspannende borrel met fris en licht alcoholische  drankjes (bier/wijn) Onze zelf samengestelde en opgemaakte borrelplank is inmiddels fameus en kan worden uitgebreid met warme hapjes. Natuurlijk is deze borrelplank tevens 100% vegetarisch of vegan te verkrijgen.

Dinerbuffet

Nog verder napraten of een avond sessie? Kunstkamer Utrecht kan ook dineren in de vorm van een buffet verzorgen. Ook hierbij natuurlijk de keuze uit vegetarisch, vegan, of vlees/vis. Wij houden rekening met alle specifieke dieetwensen.

Snack/Energizer

Middagdip? Kunstkamer Utrecht biedt desgewesnt een biologische energizer of warme snack.