Sinds kort heeft de Kunstkamer beschikking over een nieuwe ruimte, Kunstkamer Lounge.

Kunstkamer Utrecht-002
Kunstkamer Utrecht-024
Kunstkamer Utrecht-012
Kunstkamer Utrecht-007
Kunstkamer Utrecht-002 Kunstkamer Utrecht-024 Kunstkamer Utrecht-012 Kunstkamer Utrecht-007

 

Natuurlijk met de bekende service dus is er gedurende je hele vergadering een gastheer of –vrouw aanwezig om je gasten op te vangen, als aanspreekpunt en om je bijeenkomst soepel te laten lopen.

Ook de Kunstkamer Lounge beschikt over alle mogelijke ondersteunende faciliteiten, zoals gratis Wifi, gratis flipover, plasmascherm (52 inch) en laptop.  De gasten kunnen de hele dag onbeperkt gebruik maken van onze luxe koffiemachine (jura) en diverse luxe theesoorten. Het water op tafel (plat en bruis) en de snoeperij worden regelmatig ververst en Heleen, de eigenaresse, bakt voor iedere bijeenkomst een heerlijke taart of cake. Voor de lunch heeft u de keuze uit een verzorgde of een luxe lunch.

En zoals de benaming al zegt, in de Kunstkamer staat een heerlijke loungebank en daarmee leent deze ruimte zich heel goed voor iets kleinere groepen of informele settings.

Wij zijn er heel blij mee en denken een mooie aanvulling in ruimte te hebben op onze Kunstkamer. Zie de foto’s voor een eigen oordeel. Of beter; kom snel een keer kijken !